LENA ÄR OTROLIGT BRA PÅ ATT GUIDA!

Jag bara kände hur jag hade förändrats och tagit till mig allt som du lärt. Jag tänker annorlunda, är annorlunda och har fått nya vanor, hur jag tänker och hur det är. Jag var så tacksam för dig hela kvällen igår, att jag har fått de här förändringarna. Jag ville ge dig ett extra tack för det!

Nu börjar man smälta sakerna och nu börjar det komma in vilka budskap du kommer med och vilka saker som du vill ge andra. Jag känner alla de här sakerna och det är så härligt. Jag har kommit på helt andra tankar än innan sommaren och det handlar bara om positivitet och tacksamhet. Det har du gett mig i sommar.

Jag är på rätt väg helt och hållet. Jag är mer närvarande nu och nu kommer det till mig det som du har sagt. Jag känner att EFT funkar på mig. Jag känner att jag vill komma igång med Havening och lära mig den. Online-kursen i Havening vill jag vara med på.

Lena ger kloka, bra svar som man behöver! Bästa är att Lena hittar det man behöver! Lena är otroligt bra på att guida! Det är det absolut bästa!!!

Susanne

LUGN, INKÄNNANDE. KÄRLEKSFULL.

Lena är lugn, inkännande och tar sig tid att ge allt personen/gruppen behöver för stunden. Kärleksfull.

Lina

Superduktig Lena! Kan inte sammanfatta det bättre än komplett!

Kvinna

Tydlig, inkännande och lättsam. Kunnig. Förtroendeingivande.
Kvinna

Väldigt inspirerande, behaglig att lyssna till och lätt att förstå. Känns som du ”ser” oss alla!.
Ing-Marie

Jättebra och inspirerande som engagerade sig i oss alla.
Kvinna

Otroligt engagerad och fokuserad. Bra på att lära ut, väldigt pedagogisk.
Ingrid Smith

Närvarande, såg oss alla. Jag kände mig sedd. Pratade lugnt och förstående.
Kvinna

Kompetent. Ser varje deltagare.
Kvinna

Lyhörd och lugn. Alla får komma till tals om man vill.
Kvinna

Saklig och pålitlig med både värme och humor.
Pia

Jättebra föreläsare som är inspirerande och engagerad i alla som lyssnar. Rekommenderas starkt!
Maria Salminen

”Jag känner mig inte längre som samma person. Jag är starkare och mer i balans och kontakt med mina känslor än någonsin. Jag är för evigt tacksam att Lena dök upp i min väg.”
Deltagare Sommarprogrammet

”En bra dag med mycket känslor”
”Super”
Deltagare Sommarprogrammet

”Flera kraftfulla insikter – som att jag måste börja med att förlåta och acceptera mig själv”
Deltagare Sommarprogrammet

”Ta mig tid för reflektion, lita på magkänslan, ge inte upp”
Deltagare Sommarprogrammet

”Havening funkar när paniken sätter in”
Deltagare Sommarprogrammet

”Lagom utmanande hemuppgifter med aha-insikter”
Deltagare Sommarprogrammet

”Lena visar på alla sätt att jag är viktig”
Deltagare Sommarprogrammet

”Lära av varandra”
”Dela sina känslor och tankar, reflektioner och insikter
Deltagare Sommarprogrammet

”Vad behöver ditt inre barn & nycklar till självkraft”
Deltagare Sommarprogrammet

”Att kunna hjälpa fler att må bättre skulle vara ovärderligt”
Deltagare Sommarprogrammet

”Gå programmet!”
”Du har allting inom dig”
”Bara gör det. Ring Lena och fråga.”
Deltagare Sommarprogrammet

ÄNTLIGEN HAR JAG HITTAT SJÄLVKRAFT OCH LENA!

Äntligen har jag hittat Självkraft och Lena! Jag har letat och testat mycket under många år. Allt för optimalt välmående. Nu behöver jag inte leta längre. Lena har redan valt ut det bästa och kombinerat det med all sin kunskap, klokskap och noggrannhet och på så vis optimerat det ytterligare. Tacksam!

Ulla Jerlinder

JAG ÄR STARKARE OCH MER HARMONISK

Jag har gått hos Lena, både ett individuellt program á 8 tillfällen, och sedan sommarprogrammet i grupp sommaren -18. Min självkänsla och kraft att våga stå för mina egna känslor och val har växt enormt genom programmen, och det jag är mest tacksam över är hur hon hjälp mig att oskadliggöra minnena av vissa händelser och personer som följt mig länge och påverkat mig. Jag ser det som om det vore en zombiefilm. Lena är gruppledaren som mobiliserat mina egna små soldater i hjärnan, så att de kunnat identifiera, hitta, tillfångata och sedan bota viruset i mina elaka, ettriga och farliga zombieminnen. Minnena är kvar, men de är inga zombies längre. De gör mig inte illa längre. Och minnen som inte gör mig illa är också ganska oviktiga i mitt dagliga liv. De påverkar inte hur jag tar emot kritik. De påverkar inte hur jag tänker om hur andra människor tänker om mig. De påverkar inte min känsla i vissa fysiska rum. Minnena finns där, men de är inte längre förgiftade av negativa känslor. 

Givetvis finns det mer kvar i mitt liv att hantera, och de verktyg jag fått genom programmen hjälper mig att hantera dem själv i stor utsträckning. Jag har också fått en förståelse för vad som triggar mig, vad jag behöver mer och mindre av för att må bra, vilka mina fallgropar är, och när jag behöver backa ut ur ett visst tankemönster och börja om. 

Jag är starkare och mer harmonisk efter Lenas program, och har en tillförsikt till min egen förmåga att hantera de problem som kommer in i mitt liv. Jag har också hittat styrkan att bara skita i alla måsten och göra sånt jag mår bra av precis just nu, bara för att jag kan och vill.

Som coach är Lena inkännande, varm, närvarande och engagerad. Hon är äkta. Hon ställer frågor som kräver eftertanke och djupdykande, men backar också om det blir för jobbigt. Det häftiga är att man känner sig lika sedd av henne oavsett i vilket fora man möter henne, om det så är i en grupp, eller online (föreläsning eller enskilt skypesamtal), eller enskilt öga mot öga.

Nina

GENUIN DEDIKATION!

Genuin dedikation. En förmåga att ”sluta” processer och inte abrupt avsluta. Ett ansvarstagande utan att vara fixaren. Mycket bra egenskap!

Anna

Positiv, kunnig och spridare av kunskap och erfarenhet.

Kvinna

”Superbra”

”Tydligt”

”Givande”

Deltagare sommarprogrammet

”En tro på förändring”

”Dynamiken”

Deltagare Sommarprogrammet

”En känsla av att man inte är ensam”

Deltagare Sommarprogrammet

”Kunna stilla tankarna och komma fram till olika insikter och beslut”

Deltagare Sommarprogrammet

”Legitimitet i en förstående och kärleksfull miljö”

Deltagare Sommarprogrammet

”Tekniker för att lugna nervsystemet”

Deltagare Sommarprogrammet

”Lena är lugn, inkännande, tar sig tid att ge det personen/gruppen behöver för stunden, kärleksfull”

Deltagare Sommarprogrammet

”Ta hand om mitt lilla barn”

”Vad behöver ditt inre barn, fantastiskt schema”

Deltagare Sommarprogrammet

”Det jag lärt mig i sommar är ovärderligt. Lena lär verkligen ut självkraft.”

Deltagare Sommarprogrammet